Menu
Your Cart

Promotiekluis

Ontketen de Magie van Het Kraak de Kluis Spel: Een Unieke, Kleurrijke Belevenis!
Laat jouw winkel, beursstand of winkelcentrum schitteren met onze exclusieve promotiekluizen voor  "Kraak de Kluis" spelverhuur - nu beschikbaar in zowel transparante als gekleurde varianten!
Bij ons "Kraak de Kluis" spel bepaal je zelf de winnende codes!

Kies voor ultieme flexibiliteit: 
Profiteer van onze veelzijdige aanpak: wij kunnen moeiteloos de door u vooraf verstrekte winnende codes in de kluis uploaden, waardoor het gehele proces soepel en professioneel verloopt. Indien gewenst, kunnen wij dit zelfs ter plaatse uitvoeren, wat met name handig is bij een groot aantal winnende codes. Als alternatief kan de klant zelf de winnende codes toevoegen via een eenvoudige handleiding die wij verstrekken. Hiermee behoudt u volledige controle over het invoerproces.

Ontdek de Prijzen:
Onze kluis onthult een wereld vol prijzen, klaar om door jouw klanten gewonnen te worden.
Kies uit unieke codes van 6, 4 of 3 cijfers en geef jouw evenement een kleurrijk tintje.

Bij elke invoer komt de kluis tot leven! Een betoverende ledstrip licht op en verhoogt de spanning.
Kraak je de winnende code? Een stralende groene gloed en een feestelijk gejuich vieren de overwinning.
Bij een niet-winnende code daagt de rode gloed uit voor een nieuwe poging.

Directe Feedback:
Na elke invoer ben je meteen op de hoogte of jouw klant een prijs heeft gewonnen.
Houd de spanning vast terwijl deelnemers hun geluk beproeven!

De Overwinning Vieren:
Voor de gelukkige winnaars gaan niet alleen de ledspots aan, maar onthult de kluisdeur ook hun prijs.
Een kleurrijk moment van opwinding en verrassing wacht op degenen die de kluis met succes kraken.

Huur Nu:
Ontdek onze flexibele huurperiodes en aantrekkelijke tarieven, vanaf € 425,- per dag.*
Of het nu gaat om een kort project of een langdurige opdracht, bij BERGMANS B.V. staan we klaar om je de perfecte oplossing te bieden.
Ons team staat paraat om je te helpen met alle vragen en om je de beste deal te bieden voor jouw specifieke behoeften.

Bij BERGMANS B.V. hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en een vlekkeloze ervaring. Daarom is ons huurproces eenvoudig, transparant en efficiënt. We zorgen ervoor dat je apparatuur en materialen in topconditie zijn, zodat je direct aan de slag kunt.
Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en ontdek hoe BERGMANS B.V. je kan ondersteunen bij je volgende project. Wij kijken ernaar uit om je te helpen slagen!

* Prijs is exclusief BTW en breng- en haalservice. Tarieven kunnen variëren voor weekenden/feestdagen.

Maatwerkopties:
We bieden flexibiliteit in maatwerk. Als je andere afmetingen, geluidseffecten of teksten in verschillende talen wenst, staan we voor je klaar. Natuurlijk kunnen we de promotiekluis aanpassen aan jouw huisstijlkleuren en je logo en/of tekst integreren. We kunnen er ook voor zorgen dat de promotiekluis naadloos opgaat in de inrichting van je beursstand of winkel.

Klaar om de spanning van het "Kraak de Kluis" spel naar jouw locatie te brengen?
Neem contact met ons op voor meer informatie en maatwerkopties.
MODEL: INTERACTIEVE-KLUIS-MET-WINCODES-GRIJS
Promotiekluis met Oude Kluis Uitstraling: Ontdek de Spanning van Verborgen PrijzenOnze Promotiekluis met Oude Kluis Uitstraling biedt een interactieve en spannende consumentenactie voor winkels, beursstands en winkelcentra. Deze speciale uitvoering, met zijn klassieke en antieke kluisuitstraling, vo..
€ 0,00
MODEL: INTERACTIEVE-KLUIS-MET-WINCODES-ROZE
Kraak de Kluis - Ontdek de Pracht van Plexiglas in Moderne Roze UitvoeringMet ons "Kraak de Kluis" spel breng je niet alleen spanning en interactie naar jouw evenement, maar ook de pracht van hoogwaardig plexiglas, nu in een eigentijdse roze kleur. Deze transparante kluis onthult de beloningen die w..
€ 0,00
MODEL: INTERACTIEVE-KLUIS-MET-WINCODES-TRANSPARANT-GEEN-RAND
Maak jouw evenement onvergetelijk met Het Kraak de Kluis Spel!Breng een ongeëvenaarde dosis opwinding naar jouw winkel, beursstand of winkelcentrum door Het Kraak de Kluis Spel te huren - dé ultieme interactieve belevenis!Hoe werkt het? Onze transparante kluis onthult een schat aan prijzen, en het i..
€ 0,00
MODEL: INTERACTIEVE-KLUIS-MET-WINCODES-TRANSPARANT
Kraak de kluis spel:Kraak de kluis spel is een leuke interactieve consumentenactie voor winkels, beursstands  en winkelcentrums.De transparante kluis maakt het mogelijk om te zien welke prijs men kan winnen.Kraak de kluis met een unieke code van standaard 6 cijfers (3 of 4 is ook mogelijk).Als ..
€ 0,00
MODEL: PLEXIGLAS-BOX-MET-DEURTJE
Betreed de opwindende wereld van spanning en plezier met onze volledig aanpasbare promotiebox met slot - het ultieme spel om de kluis te kraken! Personaliseer jouw ervaring volledig door de kleur, afmetingen, logo bedrukking en meer te kiezen en ontwerp zo jouw unieke promotiebox.Bij aankoop van de ..
€ 0,00
1 - 5 van 5 (1 pagina's)