Menu
Your Cart

Bezorgen

Verzendkosten

Indien artikelen op voorraad zijn, vindt bezorging binnen twee werkdagen plaats. 

Als een deel van uw bestelling voorradig is en een ander deel heeft een langere levertijd, dan worden de artikelen met een langere levertijd nabezorgd. Uiteraard betaalt u slechts éénmaal verzendkosten.

Vandaag voor 16.30 uur besteld? 5 - 10 werkdagen

Levertijd bij overboeking (indirecte betaling)

Gelieve rekening te houden met 1 à 2 werkdagen overboekingstijd indien je jouw aankoopbedrag betaalt met een vooruitbetaling. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per e-mail zodra Bergmans B.V. je betaling ontvangt. Je bestelling wordt diezelfde dag nog verstuurd.

Bezorging is nog niet binnen

Bergmans B.V. doet er alles aan om je bestelling te verwerken en het zo snel mogelijk bij je af te leveren.

De levertijd is afhankelijk van de door jou gekozen betaalwijze. Je kunt inloggen in je account om de productstatus te bekijken of je kunt kijken bij de track & trace informatie.

Levertijd afhankelijk van betaalmethode en voorraadstatus

De door jou bestelde artikelen worden de volgende werkdag geleverd indien je betaalt met een directe betaalmethode (tenzij anders aangegeven is bij het product).

Hieronder staan de betalingsmogelijkheden:

Directe betaling: Voor een snelle levering

Molie payment service 

Indirecte betaling: Levering na ontvangst betaling (geen 24 uurslevering)

Track & Trace:

Om de voortgang van uw bestelling te controleren krijg je een bevestiging van je bestelling per e-mail. Hierin staat een track & tracenummer van je bestelling.

Indien u niet thuis bent

Wanneer een pakket niet bij jou of de geadresseerde afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren aangeboden. Als het pakket ook bij de buren niet afgeleverd kan worden, wordt het de volgende dag nog een keer aangeboden. De kans is dus aanwezig dat de bestelling dan een dag later wordt ontvangen door de geadresseerde.

Als de geadresseerde en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan wordt er door de medewerker van de vervoersmaatschappij een bericht in je brievenbus achtergelaten. Daarop staat bij welk postkantoor of Servicepunt jij of de geadresseerde de bestelling kan ophalen. Tevens zijn er artikelen die als briefpost worden verzonden. Deze kunnen ten alle tijde bezorgd worden indien je een brievenbus van normale afmetingen bezit.

Ander bezorgadres opgeven:

Bergmans B.V. maakt het mogelijk om op elk gewenst adres je bestelde product af te leveren. U vult namelijk tijdens de bestelling je adres en een gewenst afleveradres in. Via je account op www.bergmansbv.nl  kunt u makkelijk uw gegevens wijzigingen.