Menu
Your Cart

MAATWERK IN KUNSTSTOF

Capsulehouders

Onze koffie capsulehouders bieden de oplossing om jouw koffiecups netjes op te bergen. Doordat de houders gemaakt is van plexiglas en dus transparant, zie je altijd precies welke koffiecups je hebt en wanneer deze bijgevuld moet worden met nieuwe cups. Ideaal! 

MODEL: KOFFIE-CUBE-C
Transparante en handzame opbergdoos voor ongeveer voor 100 Nespresso®-capsules, stijlvol en speels.Wilt u de capsule houder laten bedrukken met een leuke tekst en/of uw bedrijfslogo neem dan vooral contact met ons op.Het minimum te bestellen aantal is 3Afname voordeel: Vanaf 25 stuks 5 % kortin..
€ 17,95
MODEL: KOFFIE-CUBE-B
Transparante en handzame opbergdoos voor ongeveer 50 capsules, stijlvol en speels.Geschikt voor restaurants, woonkamers, kantoren, vergaderzalen, zodat u altijd kunt genieten van heerlijke koffie, of u nu thuis of op het werk;Wilt u de capsule houder laten bedrukken met een leuke tekst en/of uw bedr..
€ 0,00
MODEL: KOFFIE-CAPSULEHOUDER-A
De houder is gemaakt van duurzaam plexiglas van hoge kwaliteit en is ontworpen om lang mee te gaan. Een prachtig decoratief idee,  kan als decor op elke muur worden bevestigd en/of als een groot fotolijstje worden op gehangen.Afmetingen: 15 cm breed en 25 cm hoog...
€ 22,50
MODEL: KOFFIE-CAPSULEHOUDER-MUUR-A
De houder is gemaakt van duurzaam plexiglas van hoge kwaliteit en is ontworpen om lang mee te gaan. Een prachtig decoratief idee,  kan als decor op elke muur worden bevestigd en/of als een groot fotolijstje worden op gehangen.Afmetingen: 414 x 279 x 404 mm (LxBxH)Vanaf € 155,-..
€ 0,00
1 - 4 van 4 (1 pagina's)