Menu
Your Cart

Wandvitrines

MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-A
Ontdek onze wandvitrines, vakkundig vervaardigd uit hoogwaardig plexiglas voor een helder en onbelemmerd zicht op uw tentoongestelde artikelen. Deze tijdloze en elegante vitrines zijn niet alleen van topkwaliteit, maar bieden ook een naadloze integratie in elk interieur.Elke wandvitrine wordt op maa..
€ 0,00
MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-B
Ontdek onze elegante Plexiglas wandvitrine, een perfecte aanvulling op uw interieur. Met een verfijnd zwart plateau (ook verkrijgbaar in transparant en witte uitvoering) biedt deze vitrine een stijlvolle en moderne manier om uw kostbare items tentoon te stellen.De heldere zichtbaarheid van het hoogw..
€ 0,00
MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-C
Ontdek onze elegante Plexiglas wandvitrine, een perfecte aanvulling op uw interieur.Met een verfijnd zwart plateau (ook verkrijgbaar in transparant en witte uitvoering) biedt deze vitrine een stijlvolle en moderne manier om uw kostbare items tentoon te stellen.De heldere zichtbaarheid van het hoogwa..
€ 0,00
MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-F
Deze wandboxen zijn volledig gemaakt van plexiglas. Ze bieden een onbelemmerd uitzicht op uw artikelen. Deze tijdloze, elegante, kwalitatief hoogwaardige vitrines kunnen worden geïntegreerd in alle interieurs. De achterwand kan worden uitgevoerd in diversen kleuren en/of voorzien worden met uw ei..
€ 0,00
MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-G
Ontdek de veelzijdigheid van onze exclusieve wandboxen, volledig vervaardigd uit hoogwaardig plexiglas. Deze tijdloze, elegante vitrines van topkwaliteit zijn ontworpen voor naadloze integratie in elk interieur en bieden een ongehinderd uitzicht op uw kostbare items.Wat deze wandboxen extra speciaal..
€ 0,00
MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-Z
Stel uw collectie op indrukwekkende wijze tentoon met ons Plexiglas wandsysteem met vitrines, vervaardigd uit hoogwaardig plexiglas. Geniet van een ongehinderd zicht op uw artikelen, dankzij het transparante ontwerp dat de aandacht vestigt op de essentie van uw tentoonstelling. Deze vitrines belicha..
€ 0,00
MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-H
Ontdek de verfijning van onze wandboxen, vervaardigd met precisie uit hoogwaardig plexiglas. Deze wandboxen bieden een ongehinderd zicht op uw artikelen, waardoor uw tentoongestelde items in volle glorie schitteren. Met een tijdloos en elegant ontwerp passen deze kwalitatief hoogwaardige vitrines na..
€ 0,00
MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-I
Stel uw items tentoon met ongeëvenaarde helderheid in onze wandboxen, vervaardigd uit hoogwaardig plexiglas. Deze vitrines bieden een panoramisch uitzicht op uw artikelen, waardoor elke centimeter van uw collectie in volle glorie wordt weergegeven.Deze tijdloze, elegante wandboxen passen naadloos in..
€ 0,00
1 - 8 van 8 (1 pagina's)