Menu
Your Cart

Beurzen - evenementen - winkels - horeca

Ontdek onze uitgebreide collectie op maat gemaakte plexiglas producten, ontworpen in nauwe samenwerking met u als klant.
Of u nu beurzen, evenementen, winkels of horecagelegenheden wilt verfraaien, wij werken hand in hand met u om uw visie tot leven te brengen.
Van opvallende displays en borden tot unieke stands en decoratieve stukken,
onze op maat gemaakte opties bieden volledige flexibiliteit.
Samen met onze plexiglas experts kunt u duurzame en stijlvolle ontwerpen creëren die uw merk perfect vertegenwoordigen en klanten op elke locatie aanspreken.
Ontdek onze categorie en geef uw zakelijke ruimtes een persoonlijke,
verfijnde uitstraling met onze op maat gemaakte plexiglas oplossingen, gerealiseerd in samenwerking met u.

MODEL: Loterijbox-blauw+slot
Ontdek nu onze veelzijdige moderne plexiglas blauwe loterijbox! Deze multifunctionele box is een ware alleskunner en kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Of het nu gaat om het verzamelen van ideeën, het ontvangen van donaties of het organiseren van een opwindende loterij, deze box staat altij..
€ 195,50
MODEL: INTERACTIEVE-KLUIS-MET-WINCODES-GRIJS
Promotiekluis met Oude Kluis Uitstraling: Ontdek de Spanning van Verborgen PrijzenOnze Promotiekluis met Oude Kluis Uitstraling biedt een interactieve en spannende consumentenactie voor winkels, beursstands en winkelcentra. Deze speciale uitvoering, met zijn klassieke en antieke kluisuitstraling, vo..
€ 0,00
MODEL: INTERACTIEVE-KLUIS-MET-WINCODES-ROZE
Kraak de Kluis - Ontdek de Pracht van Plexiglas in Moderne Roze UitvoeringMet ons "Kraak de Kluis" spel breng je niet alleen spanning en interactie naar jouw evenement, maar ook de pracht van hoogwaardig plexiglas, nu in een eigentijdse roze kleur. Deze transparante kluis onthult de beloningen die w..
€ 0,00
MODEL: INTERACTIEVE-KLUIS-MET-WINCODES-TRANSPARANT
Kraak de kluis spel:Kraak de kluis spel is een leuke interactieve consumentenactie voor winkels, beursstands  en winkelcentrums.De transparante kluis maakt het mogelijk om te zien welke prijs men kan winnen.Kraak de kluis met een unieke code van standaard 6 cijfers (3 of 4 is ook mogelijk).Als ..
€ 0,00
MODEL: INTERACTIEVE-KLUIS-MET-WINCODES-TRANSPARANT-GEEN-RAND
Maak jouw evenement onvergetelijk met Het Kraak de Kluis Spel!Breng een ongeëvenaarde dosis opwinding naar jouw winkel, beursstand of winkelcentrum door Het Kraak de Kluis Spel te huren - dé ultieme interactieve belevenis!Hoe werkt het? Onze transparante kluis onthult een schat aan prijzen, en het i..
€ 0,00
MODEL: SOKKEL-300x300x1200
Onze sokkels zijn voor vele toepassingen geschikt is zoals de inrichting van een winkel, museum, beurs.U kunt deze basis sokkel uitbreiden met uw eigen logo, passende LED verlichting, een andere top en een mooie vitrinekap van plexiglas of glas.Onze zuilen worden gemaakt van hoogwaardig geschuimd PV..
€ 215,00
MODEL: Loterijbox-geel+slot
Ontdek door Nederlandse fabrikant vervaardigde gele Loterijboxvolledig Aanpasbaar met Logo en Bedrukking!Voeg een stralende noot toe aan uw evenement of winkel met onze opvallende Gele Loterijbox. Met zijn levendige gele kleur en doordachte ontwerp, inclusief een deurtje aan de voorkant met slot, is..
€ 195,50
MODEL: VITRINE-DISPLAY-F
Ontdek de perfecte showcase-oplossingen met onze op maat gemaakte vitrines en stofkappen! Of je nu op zoek bent naar een unieke vitrine in groot formaat of kleine series, wij bieden ongeëvenaarde flexibiliteit in ontwerp en afmetingen.Onze kops verlijmde vitrines beloven grenzeloze mogelijkheden. El..
€ 0,00
MODEL: Loterijbox-zwart+slot
Voeg een vleugje elegantie toe aan uw evenement of winkel met onze verfijnde Hoogglans Zwarte Loterijbox,vervaardigd door Nederlandse fabrikant. Met zijn strakke zwarte hoogglans afwerking en doordachte ontwerp, inclusief een deurtje aan de voorkant met een eenvoudig slot, tilt deze box uw loterij, ..
€ 195,50
MODEL: VITRINE-DISPLAY-OP-STAAND
Een Plexiglas showvitrine op standaard is een stijlvolle manier om uw items tentoon te stellen. Het transparante plexiglas zorgt voor een helder zicht op de inhoud, terwijl de standaard zorgt voor een stevige presentatie. Het is een praktische en aantrekkelijke optie om uw artikelen te laten zien...
€ 0,00
MODEL: Loterijbox-rood+slot
Breng leven in de brouwerij met onze opvallende Rode Loterijbox, geproduceerd door Nederlandse fabrikant.Met zijn levendige rode kleur en doordachte ontwerp, inclusief een deurtje aan de voorkant met slot,tilt deze box uw loterij, wedstrijd of promotie naar een hoger niveau.Kenmerken:Dynamisch en Oo..
€ 195,50
MODEL: KAARTHOUDER-A3-MAG
Upgrade uw presentaties met onze kaarthouder A3 met magneetsluiting en ondersteunde transparante voetjes, ontworpen om uw reclamemateriaal stabiel en elegant weer te geven. Gemaakt van hoogwaardig plexiglas, biedt deze houder een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek, waardoor uw prese..
€ 65,50
1 - 12 van 61 (6 pagina's)