Menu
Your Cart

Promotiekluis - kraak de kluis -Kleur

kluis in kleur voor interactieve winkel/event promoties
Kluis op zuil, voorzien van bedrukking en/of bestickering
Nieuw
kluis in kleur voor interactieve winkel/event promoties
Kluis op zuil, voorzien van bedrukking en/of bestickering
Promotiekluis - kraak de kluis -Kleur

Kraak de Kluis - Ontdek de Pracht van Plexiglas in Moderne Roze Uitvoering

Met ons "Kraak de Kluis" spel breng je niet alleen spanning en interactie naar jouw evenement, maar ook de pracht van hoogwaardig plexiglas, nu in een eigentijdse roze kleur. Deze transparante kluis onthult de beloningen die wachten op degenen die de uitdaging aandurven. Durf jij de kluis te kraken?

Producteigenschappen:

Moderne Roze Uitvoering: Deze kluis is uitgevoerd in een eigentijdse roze kleur, waardoor hij niet alleen stijlvol oogt, maar ook een frisse en moderne uitstraling aan jouw evenement of locatie geeft. Het is de perfecte eyecatcher om de aandacht van jouw bezoekers te trekken.

Plexiglas Constructie: De kluis is vervaardigd uit hoogwaardig plexiglas, waardoor hij duurzaam is.
Dit maakt de kluis bestand tegen dagelijks gebruik en zorgt voor een heldere en elegante uitstraling.
Interactieve LED-verlichting: De kluis is voorzien van LED-verlichting die direct reageert op de ingevoerde code.

De ledstrip kleurt rood bij een niet-winnende code en groen bij een winnende code, wat de spanning en het plezier van het spel versterkt.
Geluidseffecten: Bij elke code-invoer wordt een passend geluidseffect afgespeeld, wat zorgt voor een meeslepende spelervaring.

Eenvoudige Bediening: De kluis is uitgerust met een 4x3 toetsenbord voor het invoeren van de codes, een LCD-display voor duidelijke feedback, een aluminium kluiswiel en een elektronisch slot voor veiligheid.

Maatwerkopties: Je kunt kiezen uit verschillende aantallen mogelijke pincodes, variërend van 1 tot 300 pincodes. Daarnaast is maatwerk mogelijk, van andere afmetingen tot verschillende geluidseffecten en teksten in diverse talen.

Twee Materialen: De kluis is beschikbaar in twee uitvoeringen: de standaard plexiglas-versie met een dikte van 10 mm en de polycarbonaat-versie, die zeer slagvast en vrijwel onbreekbaar is, en bovendien uitstekende brandvertragende eigenschappen heeft.

Of je nu een spannend spel wilt aanbieden op jouw evenement of een opvallend element in jouw winkel of beursstand wilt introduceren, onze "Kraak de Kluis" in moderne roze uitvoering is een ideale keuze. Verrijk jouw ruimte met deze interactieve eyecatcher en bied jouw bezoekers een onvergetelijke ervaring.

Klaar om jouw evenement of locatie te transformeren met onze modern roze plexiglas kluis? Neem contact met ons op voor meer informatie en maatwerkopties.

Onderstaande beheerfunctionaliteiten zijn bedoeld om de interactie met het kluis systeem te regelen en verschillende taken uit te voeren. Hier is een korte uitleg van elke functionaliteit:

Codes toevoegen:
Met deze functionaliteit kunnen gebruikers nieuwe promotiecodes toevoegen aan het kluis systeem.

Geheugen wissen:
Deze functionaliteit maakt het mogelijk om alle opgeslagen promotiecodes in het systeem te verwijderen.
Dit kan nuttig zijn als je het systeem wilt opruimen of als je bijvoorbeeld alle bestaande codes wilt wissen voordat je nieuwe codes toevoegt.

Opgeslagen codes tonen:
Hiermee kunnen gebruikers een overzicht krijgen van alle opgeslagen promotiecodes die momenteel in het systeem zijn ingevoerd.
Dit kan handig zijn om te controleren welke codes beschikbaar zijn zonder daadwerkelijk de kluis te ontgrendelen.

Kluis ontgrendelen:
Deze functionaliteit stelt gebruikers in staat om de kluis te ontgrendelen met behulp van een mastercode.
De mastercode is een unieke code die alleen bevoegde personen kennen.
Hiermee kunnen ze de kluisdeur ontgrendelen.

Ontdek onze flexibele huurperiodes en aantrekkelijke tarieven, vanaf € 295,- per dag.*

Of het nu gaat om een kort project of een langdurige opdracht, bij BERGMANS B.V. staan we klaar om je de perfecte oplossing te bieden.

Ons team staat paraat om je te helpen met alle vragen en om je de beste deal te bieden voor jouw specifieke behoeften.

Bij BERGMANS B.V. hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en een vlekkeloze ervaring. Daarom is ons huurproces eenvoudig, transparant en efficiënt. We zorgen ervoor dat je apparatuur en materialen in topconditie zijn, zodat je direct aan de slag kunt.

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en ontdek hoe BERGMANS B.V. je kan ondersteunen bij je volgende project. Wij kijken ernaar uit om je te helpen slagen!

* Prijs is exclusief BTW en breng- en haalservice. Tarieven kunnen variëren voor weekenden/feestdagen.

€ 0,00
  • MODEL: INTERACTIEVE-KLUIS-MET-WINCODES-ROZE