Menu
Your Cart

Showvitrines

MODEL: VITRINE-DISPLAY-A
Breng uw waardevolle verzameling tot leven met onze verbluffende Transparante Showvitrine, vervaardigd door een Nederlandse fabrikant. Deze prachtige vitrine combineert kraakheldere transparantie met vakmanschap van topkwaliteit en bevat een witte plateau met opstaande rand om de plexiglas kap op zi..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-A
Ontdek onze veelzijdige collectie op maat gemaakte Plexiglas showvitrines, met een elegante zwarte of witte basis. Of je nu op zoek bent naar een enkel stuk of een serie in verschillende groottes, wij hebben de oplossing voor jou. Onze kops verlijmde vitrines bieden onbeperkte flexibiliteit in maatv..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-B
Vitrines of stofkappen op maat? In grootte of kleine series, groot of klein.Kops verlijmde vitrines, onbeperkte mogelijkheden in maatvoering en kleur.Afname van 1 stuks is mogelijk wij berekenen dan minimaal € 175,- ..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-F
Afname van 1 stuks is mogelijk wij berekenen dan minimaal € 175,- ..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-E
Plexiglas showvitrine uitgevoerd in premium kwaliteit met solide eikenhouten basis.Afname van 1 stuks is mogelijk wij berekenen dan minimaal € 175,- ..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-D
Geef je kostbare items de presentatie die ze verdienen met onze op maat gemaakte stolpen, nu beschikbaar met een scala aan kleurrijke plateau-opties. Of je nu op zoek bent naar individuele stolpen of kleine series, onze stolpen bieden ongeëvenaarde mogelijkheden in maatvoering, afwerking en nu ook i..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-D
Onze vitrines worden met vakmanschap vervaardigd, met de keuze tussen kops of in verstek verlijmde constructies.Deze zorgvuldig vervaardigde vitrines combineren functionaliteit met esthetiek, waardoor ze perfect zijn voor het tentoonstellen van kostbare items, kunstwerken of andere waardevolle objec..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-F
Ontdek de perfecte showcase-oplossingen met onze op maat gemaakte vitrines en stofkappen! Of je nu op zoek bent naar een unieke vitrine in groot formaat of kleine series, wij bieden ongeëvenaarde flexibiliteit in ontwerp en afmetingen.Onze kops verlijmde vitrines beloven grenzeloze mogelijkheden. El..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-C
Plexiglas showvitrine met 18 mm massieve plateau op maat.Kops verlijmde vitrines, onbeperkte mogelijkheden in maatvoering en kleur.Gebogen vitrines: 2 evenwijdige buigassen en 2 zijkanten ertegenaan gelijmd;Afname van 1 stuks is mogelijk wij berekenen dan minimaal € 175,- ..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-D
Onze vitrines worden met vakmanschap vervaardigd, met de keuze tussen kops of in verstek verlijmde constructies. Deze zorgvuldig vervaardigde vitrines combineren functionaliteit met esthetiek, waardoor ze perfect zijn voor het tentoonstellen van kostbare items, kunstwerken of andere waardevolle obje..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-C
Vitrines of stofkappen op maat, in elke maat in grootte of kleine series.Kops of in verstek verlijmde vitrines, onbeperkte mogelijkheden in maatvoering en kleur.Afname van 1 stuks is mogelijk wij berekenen dan minimaal € 175,- ..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-OP-STAAND
Een Plexiglas showvitrine op standaard is een stijlvolle manier om uw items tentoon te stellen. Het transparante plexiglas zorgt voor een helder zicht op de inhoud, terwijl de standaard zorgt voor een stevige presentatie. Het is een praktische en aantrekkelijke optie om uw artikelen te laten zien...
€ 0,00
1 - 12 van 15 (2 pagina's)