Menu
Your Cart

Plexiglas wandvitrine

Plexiglas wandvitrine
Plexiglas wandvitrine
Plexiglas wandvitrine
Plexiglas wandvitrine
Plexiglas wandvitrine
Plexiglas wandvitrine
Plexiglas wandvitrine

Ontdek onze wandvitrines, vakkundig vervaardigd uit hoogwaardig plexiglas voor een helder en onbelemmerd zicht op uw tentoongestelde artikelen.
Deze tijdloze en elegante vitrines zijn niet alleen van topkwaliteit, maar bieden ook een naadloze integratie in elk interieur.

Elke wandvitrine wordt op maat gemaakt, waardoor u de flexibiliteit heeft om de perfecte afmetingen te kiezen die passen bij uw ruimte en collectie.
Bovendien bieden we een scala aan kleuropties, zodat de wandboxen naadloos kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke voorkeur of het kleurenschema van de omgeving.

Personaliseer uw wandvitrine nog verder met onze veelzijdige achterwandopties. Kies uit transparant voor een luchtige uitstraling, die uw artikelen in volle glorie laat zien.
Of ga voor de tijdloze elegantie van zwart of de frisse, moderne uitstraling van wit.
De keuze is aan u.

De montage is zowel eenvoudig als stevig, en u heeft de keuze tussen ophanging via sleutelgatophanging, met schroeven, of Z-profiel, voor optimale flexibiliteit. De achterwand, verkrijgbaar in diktes variërend van 8 tot 10 mm, fungeert niet alleen als een betrouwbare bron van stabiliteit maar dient tevens als een stijlvolle achtergrond die uw tentoongestelde items op een elegante wijze accentueert. Kortom, een harmonieuze combinatie van gebruiksgemak en esthetiek voor een indrukwekkende presentatie van uw items.

Met deze aanpasbare functies kunt u niet alleen de kleur van uw wandvitrine aanpassen aan uw interieur, maar ook de uitstraling van uw presentatie verfijnen.
Ontdek de perfecte combinatie van praktisch gebruiksgemak en esthetische veelzijdigheid met onze plexiglas wandvitrines. Geef uw artikelen het podium dat ze verdienen en voeg een tijdloos element toe aan uw interieur.

€ 0,00
  • MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-A

Beschikbare opties

Het minimale afname aantal is 5