Menu
Your Cart

Transparante promotiebox met slot

Transparante promotiebox met slot
Nieuw
Transparante promotiebox met slot

Betreed de opwindende wereld van spanning en plezier met onze volledig aanpasbare promotiebox met slot - het ultieme spel om de kluis te kraken! Personaliseer jouw ervaring volledig door de kleur, afmetingen, logo bedrukking en meer te kiezen en ontwerp zo jouw unieke promotiebox.

Bij aankoop van de promotiebox ontvangt de klant standaard twee sleutels die passen op het slot. Maar hier komt het spannende gedeelte: de klant heeft de vrijheid om zelf meerdere sleutels bij te laten maken. Het unieke is echter dat men zelf kan bepalen welke van deze extra sleutels niet werken op het slot.

Gemaakt van duurzaam en helder materiaal biedt de promotiebox niet alleen een kristalhelder zicht op de inhoud, maar ook een boeiende en mysterieuze ervaring. Het eigentijdse ontwerp van de transparante kluis zorgt voor een moderne uitstraling, terwijl de volledige transparantie de nadruk legt op de schoonheid van wat er binnenin te zien is.

Of het nu in een bedrijfsomgeving, winkel of evenement is, onze aanpasbare promotiebox zorgt voor een interactieve en boeiende ervaring. Bestel nu en geef jouw klanten de kans om de kluis te kraken en de schat binnenin te onthullen! Personaliseer vandaag nog en maak het een ervaring om te onthouden.

€ 0,00
  • MODEL: PLEXIGLAS-BOX-MET-DEURTJE