Menu
Your Cart

Promotiekluis - kraak de kluis -Grijs

Grijze kluis voor interactieve winkel/event promoties
Nieuw
Promotiekluis - kraak de kluis -Grijs

Promotiekluis met Oude Kluis Uitstraling: Ontdek de Spanning van Verborgen Prijzen

Onze Promotiekluis met Oude Kluis Uitstraling biedt een interactieve en spannende consumentenactie voor winkels, beursstands en winkelcentra. Deze speciale uitvoering, met zijn klassieke en antieke kluisuitstraling, voegt een vleugje nostalgie en mysterie toe aan het spel. Laat je bezoekers raden welke prijs zich in de kluis bevindt!

De transparante kluis onthult niet wat er te winnen valt, wat de anticipatie en het plezier vergroot. De uitdaging is om de kluis te kraken met een unieke code, die standaard uit 6 cijfers bestaat (3 of 4 cijfers zijn ook mogelijk).

Het spel wordt nog boeiender doordat de ledstrip direct feedback geeft. Als een niet-winnende code wordt ingevoerd, zal de ledstrip rood oplichten, en bij een winnende code zal deze groen oplichten, vergezeld van een juichend geluidseffect. Zo weet je meteen of je een prijs hebt gewonnen.

Bij een winnende code gaan niet alleen de ledspots aan, maar kun je ook de kluisdeur openen om de verrassende prijs te onthullen. De gelukkige prijswinnaar kan zelf het cadeau uit de kluis halen.

Standaarduitrusting:

De Promotiekluis met Oude Kluis Uitstraling wordt geleverd met een zuil van 120 cm hoog met daarop een transparante plexiglas kluis van 40 cm hoog. De kluis is uitgerust met LED-verlichting, een speaker en een deur met een 4x3 toetsenbord, een LCD-display, een aluminium kluiswiel en een elektronisch slot. De voeding van het elektronische slot verloopt via een 12V-adapter.

Je kunt kiezen uit verschillende opties voor het aantal mogelijke pincodes, variërend van 1 tot 300 pincodes. Het getoonde model heeft afmetingen van 40L x 30B x 40H cm.

Maatwerkopties:

Wij bieden uitgebreide maatwerkopties. Als je andere afmetingen, geluidseffecten of teksten in verschillende talen wilt, kunnen we dat voor je regelen. We kunnen de kluis aanpassen aan jouw huisstijlkleuren en je logo en/of tekst integreren. Bovendien kunnen we ervoor zorgen dat de kluis naadloos past bij de inrichting van je beursstand of winkel.

Ben je klaar om de spanning van verborgen prijzen naar jouw locatie te brengen met onze Promotiekluis met Oude Kluis Uitstraling? Neem contact met ons op voor meer informatie en maatwerkopties.

Onderstaande beheerfunctionaliteiten zijn bedoeld om de interactie met het kluis systeem te regelen en verschillende taken uit te voeren. Hier is een korte uitleg van elke functionaliteit:

Codes toevoegen:
Met deze functionaliteit kunnen gebruikers nieuwe promotiecodes toevoegen aan het kluis systeem.

Geheugen wissen:
Deze functionaliteit maakt het mogelijk om alle opgeslagen promotiecodes in het systeem te verwijderen.
Dit kan nuttig zijn als je het systeem wilt opruimen of als je bijvoorbeeld alle bestaande codes wilt wissen voordat je nieuwe codes toevoegt.

Opgeslagen codes tonen:
Hiermee kunnen gebruikers een overzicht krijgen van alle opgeslagen promotiecodes die momenteel in het systeem zijn ingevoerd.
Dit kan handig zijn om te controleren welke codes beschikbaar zijn zonder daadwerkelijk de kluis te ontgrendelen.

Kluis ontgrendelen:
Deze functionaliteit stelt gebruikers in staat om de kluis te ontgrendelen met behulp van een mastercode.
De mastercode is een unieke code die alleen bevoegde personen kennen.
Hiermee kunnen ze de kluisdeur ontgrendelen.

Ontdek onze flexibele huurperiodes en aantrekkelijke tarieven, vanaf € 295,- per dag.*

Of het nu gaat om een kort project of een langdurige opdracht, bij BERGMANS B.V. staan we klaar om je de perfecte oplossing te bieden.

Ons team staat paraat om je te helpen met alle vragen en om je de beste deal te bieden voor jouw specifieke behoeften.

Bij BERGMANS B.V. hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en een vlekkeloze ervaring. Daarom is ons huurproces eenvoudig, transparant en efficiënt. We zorgen ervoor dat je apparatuur en materialen in topconditie zijn, zodat je direct aan de slag kunt.

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en ontdek hoe BERGMANS B.V. je kan ondersteunen bij je volgende project. Wij kijken ernaar uit om je te helpen slagen!

* Prijs is exclusief BTW en breng- en haalservice. Tarieven kunnen variëren voor weekenden/feestdagen.

€ 0,00
  • MODEL: INTERACTIEVE-KLUIS-MET-WINCODES-GRIJS