Menu
Your Cart

Loterijboxen

Onze loterijboxen zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden, zoals ideeënbus, donatiebus of uiteraard als loterijbox.


Onze kristalheldere boxen zijn verkrijgbaar in verschillende versies, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw specifieke behoeften past. Of u nu een compacte box voor een klein evenement nodig heeft of een grotere variant voor een drukke loterij, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Wat onze service echt uniek maakt, is dat u een plexiglas box volledig kunt personaliseren naar uw eigen wensen.
U kunt de afmetingen kiezen die passen bij uw beschikbare ruimte, een kleur selecteren die aansluit bij uw merkidentiteit, en zelfs uw logo en/of tekst op de box laten plaatsen. Op deze manier kunt u de box helemaal afstemmen op uw eigen stijl en voorkeuren.

Onze op maat gemaakte plexiglas loterijboxen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk.
Het heldere plexiglas zorgt voor een moderne en strakke uitstraling die zich moeiteloos aanpast aan elke omgeving. Of u de box nu in een winkel, op een evenement of op kantoor plaatst, het zal zeker de aandacht trekken en een professionele indruk maken.

Bij ons staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze boxen worden vervaardigd met hoogwaardig plexiglas 
U kunt erop vertrouwen dat uw investering in een op maat gemaakte loterijbox een slimme keuze is voor de lange termijn.

Dus, als u op zoek bent naar een moderne, op maat gemaakte plexiglas loterijbox die aan al uw wensen voldoet, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder met het creëren van de perfecte box voor uw specifieke behoeften.
MODEL: Loterijbox-blauw+slot
Ontdek nu onze veelzijdige moderne plexiglas blauwe loterijbox! Deze multifunctionele box is een ware alleskunner en kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Of het nu gaat om het verzamelen van ideeën, het ontvangen van donaties of het organiseren van een opwindende loterij, deze box staat altij..
€ 195,50
MODEL: Loterijbox-geel+slot
Ontdek door Nederlandse fabrikant vervaardigde gele Loterijboxvolledig Aanpasbaar met Logo en Bedrukking!Voeg een stralende noot toe aan uw evenement of winkel met onze opvallende Gele Loterijbox. Met zijn levendige gele kleur en doordachte ontwerp, inclusief een deurtje aan de voorkant met slot, is..
€ 195,50
MODEL: Loterijbox-melkwit+slot
Een moderne plexiglas melk witte loterijbox.Deze box kan voor vele doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld als ideeënbus, donatiebus of natuurlijk als loterijbox.Voorzien van slot en 2 sleutelsMet een 145 of 155 mm gleuflengteGleufbreedte: 6 of 8 mmEigen productieOpdruk op aanvraagOok in uw eigen g..
€ 195,50
MODEL: Loterijbox-zwart+slot
Voeg een vleugje elegantie toe aan uw evenement of winkel met onze verfijnde Hoogglans Zwarte Loterijbox,vervaardigd door Nederlandse fabrikant. Met zijn strakke zwarte hoogglans afwerking en doordachte ontwerp, inclusief een deurtje aan de voorkant met een eenvoudig slot, tilt deze box uw loterij, ..
€ 195,50
MODEL: Loterijbox-rood+slot
Breng leven in de brouwerij met onze opvallende Rode Loterijbox, geproduceerd door Nederlandse fabrikant.Met zijn levendige rode kleur en doordachte ontwerp, inclusief een deurtje aan de voorkant met slot,tilt deze box uw loterij, wedstrijd of promotie naar een hoger niveau.Kenmerken:Dynamisch en Oo..
€ 195,50
MODEL: BOX-OP-MAAT-TRANSPARANT
Geef uw waardevolle items de aandacht die ze verdienen terwijl u ze veilig en beschermdhoudt met onze Transparante Beveiligde Box met Deurtje en Slot. Of het nu gaat om kostbare sieraden, unieke verzamelobjecten, deze elegante box combineert esthetiek en beveiliging op een perfecte manier.Kenmerken:..
€ 0,00
MODEL: LOTERIJBOX-200
De box kan voor vele doeleinden worden gebruikt bijvoorbeeld als ideeënbus, donatiebus, visitekaartjesbox of natuurlijk als loterijbox.Voorzien van slot en 2 sleutelsMet een 145 mm gleuflengte Gleufbreedte: 6 of 8 mm Eigen productie Opdruk op aanvraagAfname voordeel: Vanaf 5 stuks 5 % korti..
€ 135,50
MODEL: LOTERIJBOX-300
De box kan voor vele doeleinden worden gebruikt bijvoorbeeld als ideeënbus, donatiebus, visitekaartjesbox of natuurlijk als loterijbox.Voorzien van slot en 2 sleutelsMet een 145 mm of een 155 mm gleuflengte Gleufbreedte: 6 tot 8 mm Eigen productie Opdruk op aanvraagAfname voordeel: Vanaf 5 ..
€ 165,50
MODEL: LOTERIJBOX-400
Met een duurzaam en aantrekkelijk design zorgt onze loterijbox voor transparante spanning bij uw loterijen en acties. Beveiligd met een slot, biedt deze box een professionele en opwindende ervaring voor deelnemers. Bestel nu en maak van uw evenement een onvergetelijk succes!Voorzien van slot en 2 sl..
€ 195,00
MODEL: LOTERIJBOX-500
Ontdek de veelzijdige loterijbox met afmetingen van 500 x 500 x 500 mm, perfect voor diverse doeleinden zoals ideeënbus, donatiebus, visitekaartjesbox en loterijbox.Voorzien van een slot en 2 sleutels.Met een royale gleuf van 145 mm lengte en keuze uit een gleufbreedte van 6 of 8 mm.Onze eigen produ..
€ 205,00
MODEL: LOTERIJBOX-SLOT-OP-MAAT
Verbeter de veiligheid en elegantie van uw evenementen met onze Plexiglas Loterijbox met slot en 2 scharnieren, nu beschikbaar in onze webshop. Deze hoogwaardige box is vervaardigd uit duurzaam plexiglas en biedt een transparante behuizing voor uw loterijen, waarbij elke box voorzien is van een roya..
€ 0,00
MODEL: Loterijbox-opmaat+deksel
Presenteer uw loterijen en tombola's op een professionele en stijlvolle manier met onze Plexiglas Loterijbox met uitneembare bodem. Gemaakt van duurzaam plexiglas, biedt deze box volledige zichtbaarheid en integriteit tijdens het lotingsproces.Het strakke ontwerp past bij elke gelegenheid, en de uit..
€ 0,00
1 - 12 van 31 (3 pagina's)