Menu
Your Cart

Loterijbox op standaard met slot en 2 scharnieren

Loterijbox op standaard met slot en 2 scharnieren
Loterijbox op standaard met slot en 2 scharnieren

Ontdek de Veelzijdige Loterijbox/Stembus op Moderne Standaard (115 cm)

Stel je voor: een strak vormgegeven transparante loterijbox/stembus, geplaatst op een moderne standaard van 115 cm. Deze indrukwekkende box biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke aanblik, maar ook een scala aan praktische toepassingen. Of je het nu wilt gebruiken als ideeënbus, donatiebox, visitekaartjesverzamelaar of als een traditionele loterijbox, deze veelzijdige oplossing past perfect bij elke context.

Slim Ontwerp voor Efficiëntie:

Deze transparante loterijbox/stembus is doordacht vormgegeven om aan al je wensen te voldoen. Uitgerust met een slot en twee sleutels, garandeert het de veiligheid en vertrouwelijkheid van de inhoud. Kies tussen een gleuf van 145 mm of 155 mm lengte, met een breedte van 6 mm, om verschillende soorten bijdragen moeiteloos te kunnen ontvangen.

Eigen Productie voor Uitmuntendheid:

Met trots vervaardigen we deze loterijboxen/stembussen in eigen huis. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige producten te leveren die aan de hoogste standaarden voldoen. We begrijpen dat duurzaamheid en functionaliteit essentieel zijn, en dit vind je terug in elk aspect van onze ontwerpen.

Pas Het Aan Jouw Stijl Aan:

De transparante loterijbox/stembus kan volledig op maat worden gemaakt naar jouw wensen. Kies de kleur, voeg een ontwerp toe, en integreer je logo voor een naadloze branding. Wij begrijpen dat elke gelegenheid, elk bedrijf of elke organisatie uniek is, en daarom streven we naar het bieden van de perfecte oplossing die bij jou past.

Voordelen Bij Grotere Bestellingen:

Of je nu één enkele box nodig hebt of een grotere bestelling wilt plaatsen voor een groter evenement, we hebben flexibele opties voor elke behoefte. Bij grotere bestellingen kunnen we interessante kortingen aanbieden, waardoor je jouw budget optimaal kunt benutten.

Standaard afmetingen en Opties:

Hoogte van de Standaard: 115 cm

Gleuflengte: Keuze tussen 145 mm of 155 mm

Gleufbreedte: 6 mm


Verrijk Jouw Evenement of Bedrijf:

Voeg een professionele en aantrekkelijke touch toe aan jouw evenement, bedrijf of organisatie met onze transparante loterijbox/stembus. Of je nu ideeën wilt verzamelen, donaties wilt ontvangen, visitekaartjes wilt verzamelen, of een loterij wilt organiseren, deze op maat gemaakte oplossing zal zeker indruk maken. Bestel vandaag nog en ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van onze transparante loterijboxen/stembussen.

€ 0,00
  • MODEL: Loterijbox-op-maat+slot-transparant

Beschikbare opties