Menu
Your Cart

Maatwerk

MODEL: PLEXI-BUIS-OP-MAAT
Mooie transparante Acrylaat/plexiglas buizen. De buizen zijn leverbaar vanaf 5 t/m 300 mm. De maat kan je als volgt doorgeven lengte x buiten-diameter x wanddikte in mm. De buizen kunnen we ook voorzien van een deksel of plateau. ..
€ 0,00
MODEL: PLEXI-PLAAT-OP-MAAT
Kristalheldere plexiglas platen in elke maat.Eventueel voorzien van een facet rand en/of verzonken boorgaten...
€ 0,00
MODEL: PLEXI-PLAAT-OP-MAAT
Kristalheldere plexiglas platen in elke maat.Eventueel voorzien van een facet rand en/of verzonken boorgaten...
€ 0,00
MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-A
Ontdek onze wandvitrines, vakkundig vervaardigd uit hoogwaardig plexiglas voor een helder en onbelemmerd zicht op uw tentoongestelde artikelen. Deze tijdloze en elegante vitrines zijn niet alleen van topkwaliteit, maar bieden ook een naadloze integratie in elk interieur.Elke wandvitrine wordt op maa..
€ 0,00
MODEL: SOKKEL-300x300x1200
Onze sokkels zijn voor vele toepassingen geschikt is zoals de inrichting van een winkel, museum, beurs.U kunt deze basis sokkel uitbreiden met uw eigen logo, passende LED verlichting, een andere top en een mooie vitrinekap van plexiglas of glas.Onze zuilen worden gemaakt van hoogwaardig geschuimd PV..
€ 215,00
MODEL: SOKKEL-OP-MAAT
..
€ 0,00
MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-B
Ontdek onze elegante Plexiglas wandvitrine, een perfecte aanvulling op uw interieur. Met een verfijnd zwart plateau (ook verkrijgbaar in transparant en witte uitvoering) biedt deze vitrine een stijlvolle en moderne manier om uw kostbare items tentoon te stellen.De heldere zichtbaarheid van het hoogw..
€ 0,00
MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-C
Ontdek onze elegante Plexiglas wandvitrine, een perfecte aanvulling op uw interieur.Met een verfijnd zwart plateau (ook verkrijgbaar in transparant en witte uitvoering) biedt deze vitrine een stijlvolle en moderne manier om uw kostbare items tentoon te stellen.De heldere zichtbaarheid van het hoogwa..
€ 0,00
MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-F
Deze wandboxen zijn volledig gemaakt van plexiglas. Ze bieden een onbelemmerd uitzicht op uw artikelen. Deze tijdloze, elegante, kwalitatief hoogwaardige vitrines kunnen worden geïntegreerd in alle interieurs. De achterwand kan worden uitgevoerd in diversen kleuren en/of voorzien worden met uw ei..
€ 0,00
MODEL: BOX-OP-MAAT-TRANSPARANT
Geef uw waardevolle items de aandacht die ze verdienen terwijl u ze veilig en beschermdhoudt met onze Transparante Beveiligde Box met Deurtje en Slot. Of het nu gaat om kostbare sieraden, unieke verzamelobjecten, deze elegante box combineert esthetiek en beveiliging op een perfecte manier.Kenmerken:..
€ 0,00
MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-G
Ontdek de veelzijdigheid van onze exclusieve wandboxen, volledig vervaardigd uit hoogwaardig plexiglas. Deze tijdloze, elegante vitrines van topkwaliteit zijn ontworpen voor naadloze integratie in elk interieur en bieden een ongehinderd uitzicht op uw kostbare items.Wat deze wandboxen extra speciaal..
€ 0,00
MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-Z
Stel uw collectie op indrukwekkende wijze tentoon met ons Plexiglas wandsysteem met vitrines, vervaardigd uit hoogwaardig plexiglas. Geniet van een ongehinderd zicht op uw artikelen, dankzij het transparante ontwerp dat de aandacht vestigt op de essentie van uw tentoonstelling. Deze vitrines belicha..
€ 0,00
1 - 12 van 74 (7 pagina's)