Menu
Your Cart

Promotiekluis - kraak de kluis -Kleur

Promotiekluis - kraak de kluis -Kleur
Promotiekluis - kraak de kluis -Kleur
Nieuw
Promotiekluis - kraak de kluis -Kleur
Promotiekluis - kraak de kluis -Kleur
Promotiekluis - kraak de kluis -Kleur

Kraak de Kluis - Ontdek de Pracht van Plexiglas in Moderne Roze Uitvoering

Met ons "Kraak de Kluis" spel breng je niet alleen spanning en interactie naar jouw evenement, maar ook de pracht van hoogwaardig plexiglas, nu in een eigentijdse roze kleur. Deze transparante kluis onthult de beloningen die wachten op degenen die de uitdaging aandurven. Durf jij de kluis te kraken?

Producteigenschappen:

Moderne Roze Uitvoering: Deze kluis is uitgevoerd in een eigentijdse roze kleur, waardoor hij niet alleen stijlvol oogt, maar ook een frisse en moderne uitstraling aan jouw evenement of locatie geeft. Het is de perfecte eyecatcher om de aandacht van jouw bezoekers te trekken.

Plexiglas Constructie: De kluis is vervaardigd uit hoogwaardig plexiglas, waardoor hij duurzaam is.
Dit maakt de kluis bestand tegen dagelijks gebruik en zorgt voor een heldere en elegante uitstraling.
Interactieve LED-verlichting: De kluis is voorzien van LED-verlichting die direct reageert op de ingevoerde code.

De ledstrip kleurt rood bij een niet-winnende code en groen bij een winnende code, wat de spanning en het plezier van het spel versterkt.
Geluidseffecten: Bij elke code-invoer wordt een passend geluidseffect afgespeeld, wat zorgt voor een meeslepende spelervaring.

Eenvoudige Bediening: De kluis is uitgerust met een 4x3 toetsenbord voor het invoeren van de codes, een LCD-display voor duidelijke feedback, een aluminium kluiswiel en een elektronisch slot voor veiligheid.

Maatwerkopties: Je kunt kiezen uit verschillende aantallen mogelijke pincodes, variërend van 1 tot 300 pincodes. Daarnaast is maatwerk mogelijk, van andere afmetingen tot verschillende geluidseffecten en teksten in diverse talen.

Twee Materialen: De kluis is beschikbaar in twee uitvoeringen: de standaard plexiglas-versie met een dikte van 10 mm en de polycarbonaat-versie, die zeer slagvast en vrijwel onbreekbaar is, en bovendien uitstekende brandvertragende eigenschappen heeft.

Of je nu een spannend spel wilt aanbieden op jouw evenement of een opvallend element in jouw winkel of beursstand wilt introduceren, onze "Kraak de Kluis" in moderne roze uitvoering is een ideale keuze. Verrijk jouw ruimte met deze interactieve eyecatcher en bied jouw bezoekers een onvergetelijke ervaring.

Klaar om jouw evenement of locatie te transformeren met onze modern roze plexiglas kluis? Neem contact met ons op voor meer informatie en maatwerkopties.

€ 0,00
  • MODEL: INTERACTIEVE-KLUIS-MET-WINCODES-ROZE