Menu
Your Cart

Promotiekluis - kraak de kluis -Grijs

Promotiekluis - kraak de kluis -Grijs
Nieuw
Promotiekluis - kraak de kluis -Grijs

Promotiekluis met Oude Kluis Uitstraling: Ontdek de Spanning van Verborgen Prijzen

Onze Promotiekluis met Oude Kluis Uitstraling biedt een interactieve en spannende consumentenactie voor winkels, beursstands en winkelcentra. Deze speciale uitvoering, met zijn klassieke en antieke kluisuitstraling, voegt een vleugje nostalgie en mysterie toe aan het spel. Laat je bezoekers raden welke prijs zich in de kluis bevindt!

De transparante kluis onthult niet wat er te winnen valt, wat de anticipatie en het plezier vergroot. De uitdaging is om de kluis te kraken met een unieke code, die standaard uit 6 cijfers bestaat (3 of 4 cijfers zijn ook mogelijk).

Het spel wordt nog boeiender doordat de ledstrip direct feedback geeft. Als een niet-winnende code wordt ingevoerd, zal de ledstrip rood oplichten, en bij een winnende code zal deze groen oplichten, vergezeld van een juichend geluidseffect. Zo weet je meteen of je een prijs hebt gewonnen.

Bij een winnende code gaan niet alleen de ledspots aan, maar kun je ook de kluisdeur openen om de verrassende prijs te onthullen. De gelukkige prijswinnaar kan zelf het cadeau uit de kluis halen.

Standaarduitrusting:

De Promotiekluis met Oude Kluis Uitstraling wordt geleverd met een zuil van 120 cm hoog met daarop een transparante plexiglas kluis van 40 cm hoog. De kluis is uitgerust met LED-verlichting, een speaker en een deur met een 4x3 toetsenbord, een LCD-display, een aluminium kluiswiel en een elektronisch slot. De voeding van het elektronische slot verloopt via een 12V-adapter.

Je kunt kiezen uit verschillende opties voor het aantal mogelijke pincodes, variërend van 1 tot 300 pincodes. Het getoonde model heeft afmetingen van 40L x 30B x 40H cm.

Maatwerkopties:

Wij bieden uitgebreide maatwerkopties. Als je andere afmetingen, geluidseffecten of teksten in verschillende talen wilt, kunnen we dat voor je regelen. We kunnen de kluis aanpassen aan jouw huisstijlkleuren en je logo en/of tekst integreren. Bovendien kunnen we ervoor zorgen dat de kluis naadloos past bij de inrichting van je beursstand of winkel.

Ben je klaar om de spanning van verborgen prijzen naar jouw locatie te brengen met onze Promotiekluis met Oude Kluis Uitstraling? Neem contact met ons op voor meer informatie en maatwerkopties.

€ 0,00
  • MODEL: INTERACTIEVE-KLUIS-MET-WINCODES-GRIJS