Menu
Your Cart

.

MODEL: BEWEGWIJZERING-OP-MAAT
Plexiglas Bewegwijzing voor een Stijlvolle NavigatieVerbeter de esthetiek en de functionaliteit van elke ruimte met onze hoogwaardige plexiglas bewegwijzing. Of het nu gaat om een kantoor, winkel, restaurant, hotel of andere zakelijke locaties, onze bewegwijzering biedt een elegante oplossing voor h..
€ 0,00
MODEL: Loterijbox-blauw+slot
Ontdek nu onze veelzijdige moderne plexiglas blauwe loterijbox! Deze multifunctionele box is een ware alleskunner en kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Of het nu gaat om het verzamelen van ideeën, het ontvangen van donaties of het organiseren van een opwindende loterij, deze box staat altij..
€ 195,50
MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-A
Ontdek onze wandboxen, vakkundig vervaardigd uit hoogwaardig plexiglas voor een helder en onbelemmerd zicht op uw tentoongestelde artikelen. Deze tijdloze en elegante vitrines zijn niet alleen van topkwaliteit, maar bieden ook een naadloze integratie in elk interieur.Elke wandvitrine wordt op maat g..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-A
Breng uw waardevolle verzameling tot leven met onze verbluffende Transparante Showvitrine, vervaardigd door een Nederlandse fabrikant. Deze prachtige vitrine combineert kraakheldere transparantie met vakmanschap van topkwaliteit en bevat een witte plateau met opstaande rand om de plexiglas kap op zi..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-A
Ontdek onze veelzijdige collectie op maat gemaakte Plexiglas showvitrines, met een elegante zwarte of witte basis. Of je nu op zoek bent naar een enkel stuk of een serie in verschillende groottes, wij hebben de oplossing voor jou. Onze kops verlijmde vitrines bieden onbeperkte flexibiliteit in maatv..
€ 0,00
MODEL: Loterijbox-geel+slot
Ontdek door Nederlandse fabrikant vervaardigde gele Loterijboxvolledig Aanpasbaar met Logo en Bedrukking!Voeg een stralende noot toe aan uw evenement of winkel met onze opvallende Gele Loterijbox. Met zijn levendige gele kleur en doordachte ontwerp, inclusief een deurtje aan de voorkant met slot, is..
€ 195,50
MODEL: PLEXIGLAS-WAND-DISPLAY-B
Ontdek onze elegante Plexiglas wandvitrine, een perfecte aanvulling op uw interieur. Met een verfijnd zwart plateau (ook verkrijgbaar in transparant en witte uitvoering) biedt deze vitrine een stijlvolle en moderne manier om uw kostbare items tentoon te stellen.De heldere zichtbaarheid van het hoogw..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-B
Vitrines of stofkappen op maat? In grootte of kleine series, groot of klein.Kops verlijmde vitrines, onbeperkte mogelijkheden in maatvoering en kleur.Afname van 1 stuks is mogelijk wij berekenen dan minimaal € 175,- ..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-F
Afname van 1 stuks is mogelijk wij berekenen dan minimaal € 175,- ..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-E
Plexiglas showvitrine uitgevoerd in premium kwaliteit met solide eikenhouten basis.Afname van 1 stuks is mogelijk wij berekenen dan minimaal € 175,- ..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-D
Onze vitrines worden met vakmanschap vervaardigd, met de keuze tussen kops of in verstek verlijmde constructies.Deze zorgvuldig vervaardigde vitrines combineren functionaliteit met esthetiek, waardoor ze perfect zijn voor het tentoonstellen van kostbare items, kunstwerken of andere waardevolle objec..
€ 0,00
MODEL: VITRINE-DISPLAY-D
Geef je kostbare items de presentatie die ze verdienen met onze op maat gemaakte stolpen, nu beschikbaar met een scala aan kleurrijke plateau-opties. Of je nu op zoek bent naar individuele stolpen of kleine series, onze stolpen bieden ongeëvenaarde mogelijkheden in maatvoering, afwerking en nu ook i..
€ 0,00
1 - 12 van 111 (10 pagina's)