Menu
Your Cart

Promotiekluis

Het Kraak de Kluis Spel: Een Unieke Interactieve Belevenis

Het "Kraak de Kluis" spel biedt een boeiende en interactieve ervaring voor winkels, beursstands en winkelcentra.
Onze transparante kluis onthult welke prijzen er te winnen zijn, en het is aan uw klanten om de kluis te kraken met een unieke code. Deze code bestaat standaard uit 6 cijfers, maar we bieden ook opties voor codes met 3 of 4 cijfers.

Wat maakt dit spel zo spannend? Wanneer je de code invoert, licht een ledstrip op.
Als je de winnende code kraakt, zal de ledstrip groen oplichten, en hoor je een juichend geluid.
Bij een niet-winnende code brandt de ledstrip rood.
Na elke invoer word je onmiddellijk op de hoogte gebracht of je een prijs hebt gewonnen.

Als je de gelukkige winnaar bent, gaan niet alleen de ledspots aan, maar kun je ook de kluisdeur openen en je prijs ophalen. Het is een opwindende manier om de kluis te openen en je cadeau te onthullen!

Standaard Uitrusting:

Onze Promotie Kluis bestaat uit een zuil met een hoogte van 120 cm, waarop een transparante plexiglas kluis van 40 cm hoog is gemonteerd. De kluis is voorzien van LED-verlichting, een speaker en een deur met een 4x3 toetsenbord, een LCD-display, een aluminium kluiswiel en een elektronisch slot. Het elektronische slot wordt gevoed via een 12V-adapter.

We bieden verschillende opties voor het aantal mogelijke pincodes, waaronder 1, 5, 10, 50, 100, 200 of 300 pincodes. Het getoonde model heeft afmetingen van 40L x 30B x 40H cm.

Twee Uitvoeringen Beschikbaar:

Je kunt kiezen uit twee materiaalsoorten voor de kluis:
Plexiglas: De standaarduitvoering met een dikte van 10 mm.
Polycarbonaat: Dit materiaal is zeer slagvast en vrijwel onbreekbaar. Het heeft uitstekende brandvertragende eigenschappen, maar is iets minder krasbestendig dan plexiglas.

Maatwerkopties:

We bieden flexibiliteit in maatwerk. Als je andere afmetingen, geluidseffecten of teksten in verschillende talen wenst, staan we voor je klaar. Natuurlijk kunnen we de promotiekluis aanpassen aan jouw huisstijlkleuren en je logo en/of tekst integreren. We kunnen er ook voor zorgen dat de promotiekluis naadloos opgaat in de inrichting van je beursstand of winkel.

Klaar om de spanning van het "Kraak de Kluis" spel naar jouw locatie te brengen? Neem contact met ons op voor meer informatie en maatwerkopties.
MODEL: INTERACTIEVE-KLUIS-MET-WINCODES-GRIJS
Promotiekluis met Oude Kluis Uitstraling: Ontdek de Spanning van Verborgen PrijzenOnze Promotiekluis met Oude Kluis Uitstraling biedt een interactieve en spannende consumentenactie voor winkels, beursstands en winkelcentra. Deze speciale uitvoering, met zijn klassieke en antieke kluisuitstraling, vo..
€ 0,00
MODEL: INTERACTIEVE-KLUIS-MET-WINCODES-ROZE
Kraak de Kluis - Ontdek de Pracht van Plexiglas in Moderne Roze UitvoeringMet ons "Kraak de Kluis" spel breng je niet alleen spanning en interactie naar jouw evenement, maar ook de pracht van hoogwaardig plexiglas, nu in een eigentijdse roze kleur. Deze transparante kluis onthult de beloningen die w..
€ 0,00
MODEL: INTERACTIEVE-KLUIS-MET-WINCODES-TRANSPARANT
Kraak de kluis spel:Kraak de kluis spel is een leuke interactieve consumentenactie voor winkels, beursstands  en winkelcentrums.De transparante kluis maakt het mogelijk om te zien welke prijs men kan winnen.Kraak de kluis met een unieke code van standaard 6 cijfers (3 of 4 is ook mogelijk).Als ..
€ 0,00
MODEL: INTERACTIEVE-KLUIS-MET-WINCODES-TRANSPARANT-GEEN-RAND
Kraak de kluis spel:Kraak de kluis spel is een leuke interactieve consumentenactie voor winkels, beursstands  en winkelcentrums.De transparante kluis maakt het mogelijk om te zien welke prijs men kan winnen.Kraak de kluis met een unieke code van standaard 6 cijfers (3 of 4 is ook mogelijk).Als ..
€ 0,00
MODEL: PROMOTIE-KLUIS-BLAUW
Deze kluis is ideaal voor bij promoties en loterijen.Afm. 40B x 30D x 40H [cm] maatwerk mogelijk.Bedrukking mogelijk...
€ 0,00
1 - 5 van 5 (1 pagina's)