Menu
Your Cart

MAATWERK IN KUNSTSTOF

Plexiglas meubels

Origineel en uniek maatwerk.
Van salontafel, bijzettafeltje, tvtafels, bureau, eetkamertafel van klein tot groot, elke opdracht verdient onze uiterste zorg, aandacht en liefde.
Maatwerk kent geen grenzen, daardoor kunt u uw creativiteit de vrije loop laten gaan.
Onze designmeubels bestaan in de meeste gevallen uit een combinatie van plexiglas, glas en hout.


Bent u opzoek naar een maatwerk meubel dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Van het zagen en lijmen van het hout en/of plexiglas tot het afwerken van het eindproduct in onze eigen werkplaats.
Bekijk een impressie van maatwerk meubels of gerealiseerde projecten.

MODEL: TAFEL-PLEXI-C
Prachtige moderne eettafel in een combinatie van eikenhout en plexiglas.Door de kristalheldere onderstel lijkt het of de glazen tafelblad zweeft.in alle maten en kleuren verkrijgbaarGetoond modelKleur: transparantMateriaal: gehard glas, 25 mmAfmetingen: 180 x 80 x 72 cm (standaard uitvoeringDe salon..
€ 0,00
MODEL: GLASPLEXI-A
Salontafel in een combinatie van glas en vierkante acrylaatpoten.Een modern, helder ontwerp die past dit tafelblad in iedere woonruimte bij je thuis. De tafelbladen zijn duurzaam doordat hij gemaakt is van sterk gehard glas en zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.Getoond modelKleur..
€ 0,00
MODEL: PLEXI-BIJZET-TAFEL
Deze plexiglas bijzettafel  is zowel functioneel als mooi. Deze tafel is verkrijgbaar in verschillende kleuren: blauw, antraciet, zwart, opaal of in een complete transparante uitvoering. Met 55cm hoogte, 46cm breedte en 40cm diepte * (dikte 8 mm) past deze tafel bij de meeste banken en biedt he..
€ 0,00
MODEL: PLEXI-BURO-BLAD-HOUT-A
Moderne salontafel in een combinatie van plexiglas onderstel met een tafelblad 120x90 cm  hout.Door de plexiglas poten lijkt het buroblad te zweven.Getoond modelKleur: transparant plexiglas , houtAfmetingen: 160 x 90 x 76  cm (standaard uitvoering)De tafels worden op bestelling gemaakt, u ..
€ 0,00
MODEL: PLEXI-TOP-GLAS-MARMER-C
Moderne salontafel in een combinatie van plexiglas onderstel met een tafelblad 120x90 cm 8 mm gehard glas met marmeren design wit Door de plexiglas poten lijkt het tafelblad te zweven.Getoond modelKleur: transparant plexiglas , gehard glas 8 mm met marmeren lookAfmetingen: 120 x 90 x 76  c..
€ 0,00
MODEL: PLEXI-BEDTAFEL-A
Deze bedtafel is van 10 mm dik gebogen plexiglas.Getoond model heeft de volgende afmetingen 56 x 36 x 26 (LxBxH).Wilt u een andere maat geen probleem gebruik dan de knop offerte aanvragen...
€ 0,00
MODEL: PLEXI-BEDTAFEL-HOUT-A
Deze bijzettafel  is een combinatie van hout en 1 cm poten van acrylaat. Getoond model heeft een houtenblad en heeft de afmetingen 56 x 36 x 26 (LxBxH).Wilt u een andere maat geen probleem gebruik dan de knop offerte aanvragen...
€ 0,00
MODEL: PLEXI-TOP-HOUT-C
Deze bijzettafel  is een combinatie van eikenhout en 1 cm poten van acrylaat. Getoond model heeft een rond eikenblad van 4 cm dik en is ca 50 - 55 cm hoog.Wilt u een andere maat geen probleem gebruik dan de knop offerte aanvragen...
€ 0,00
MODEL: PLEXI-TOP-HOUT-B
Deze bijzettafel  is een combinatie van eikenhout en 2,5 cm poten van acrylaat. Getoond model heeft een rond eikenblad van 4 cm dik en is ca 45 cm hoog...
€ 0,00
MODEL: PLEXI-HAL-TAFEL-A
Hal tafel van gekleurd acrylaat.Afmetingen 1500 x 500 x 670 mmAndere maten zijn natuurlijk ook mogelijk...
€ 0,00
MODEL: PLEXI-KABINET-A
Kabinet van gekleurd acrylaat.De kleur en het aantal kasten kunnen worden aangepastAfmetingen: 900 x 300 x 1650..
€ 0,00
1 - 12 van 26 (3 pagina's)