Menu
Your Cart

Meest gestelde vragen

U heeft geen account nodig om een bestelling te plaatsen.
Middels het contactformulier, email sturen of gewoon even bellen op 0172740834 of 0654948030

Dat is mogelijk deze optie wordt echter niet weergegeven bij de beschikbare betaalmethode.
We verzoeken u voor deze optie telefonisch contact op te nemen via 0172740834.

Wij leveren alleen aan bedrijven binnen de Benelux.

We hebben een beperkte voorraad alle producten worden op maat en op afroep klant gefabriceerd. Wij hanteren een levertijd van 5 - 10 werkdagen. 

Het schoonmaken en schoon houden van plexiglas vergt iets meer aandacht dan het reinigen van glas. Dat komt omdat plexiglas krasgevoeliger is dan reguliere beglazing. Met het juiste schoonmaakmiddel en de juiste materialen blijft plexiglas jarenlang mooi. 

Plexiglas of acrylaat schoonmaken doet u het beste met een sopje van warm water en een zachte microvezeldoek. Schoonmaakmiddelen als spiritus en glasreinigers (Glassex) raden wij af, omdat deze de vaste vuildeeltjes (zoals zand en stof) niet oplossen. Deze worden bij het heen- en weer bewegen van de doek over het oppervlak geveegd waardoor ze krassen veroorzaken. Gebruik altijd een ruime hoeveelheid water met een drupje schoonmaakmiddel, hierdoor spoelt het vaste vuil goed weg. De fijne vezels van een microvezeldoek houden bovendien de vuildeeltjes goed vast. Spoel de doek regelmatig uit. Het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen, zoals wasbenzine, thinner of aceton is uit den boze. Deze maken het oppervlak week en laten een (onherstelbare) waas op het plexiglas achter.


U producten worden zorgvuldig ingepakt en indien mogelijk wordt u bestelling met onze eigen transportdienst bij u afgeleverd.
Vaak worden we gebeld dat er krassen zitten op het plexiglas . Veelal is dat er nog een dun beschermlaagje bevindt op het plexiglas, waardoor het lijkt dat het plexiglas bekrast en mat is.
Dit beschermlaag kunt u met uw nagel makkelijk verwijderen. .